Udtalelser

Behandler Lars Nørgaard Falck Støvring. Ønsker at udtrykke min begejstring for Thorax Thermal Blanket og deler gerne min oplevelse, efter en tur hvor patienten tydelig gav udtryk for det var meget behagelig for ham. Patienten var blevet forbrændt og der var indledt korrekt førstehjælp inden vi ankom med ambulance, patienten var under bruser, delvis afklædt – Han fryser allerede rigtig meget da vi får patienten ind i ambulance og skylning fortsætter. Paramediciner ankommer kort tid efter og forslår vi benytter ”Thorax Thermal Blanket”. Under 5 min efter patienten har fået det på (hurtig, nemt montering) får patienten tydeligvis varmen, giver udtryk for han har det fint og varmt samt behageligt. Som behandlende personale kan man selv om Thorax Thermal Blanket er på patienten fortsætte behandling samtidig med patienten fortsat holdes varm, og ikke eksponeres unødig ift. omgivelserne. Jeg er meget positiv overrasket hvor hurtig, nemt, samt hvor beskyttende over for patienten selve ”Thorax Thermal Blanket” er. Ligeledes eksponere man ikke patienten unødig over for omgivelserne når / hvis man eksempel skal flytte fra leje til leje eller fra ambulancebåre til helikopter. Det er mit håb denne type Thorax Thermal Blanket kan udbredes mere, til gavn for patienten.

Behandler Benny Munk Sørensen Falck Aalborg. Thorax Thermal Blanket Jeg havde stor succes, med at bruge et Thorax Thermal Blanket som varme behandling, det var til et barn der kun havde en temperatur på 34 grader ved vores ankomst. Barnet fik hurtigt varmen igen og der blev målt temperatur på 38 grader ved ankomst til sygehuset.

Benedict Kjærgaard Stabslæge ved Flyvevåbenet. Overlæge hjertekirurgisk afdeling Aalborg Sygehus. Thorax Thermal Blanket "Opvarmning skal komme indefra og ud. Derfor er det vigtigt, at pakke ofret godt ind. Indtil for ganske nylig anbefalede man alutæpper. Men de har den ulempe, at de er svære at få pakket rigtigt ned omkring ofret, og de flyver af, hvis der er for meget vind. Det nordjyske firma "Therm Aid" har fremstillet et meget effektivt termotæppe, som er let at at pakke omkring folk. Jeg vil anbefale alle bådejere at have nogle stykker af dem i båden." BÅDMAGASINET april 2011

Paramediciner Walther Winther Falck Aalborg. Thorax Thermal Blanket Det er hurtigt og nemt at anvende, der gik ikke lang tid inden kvinden kunne oplyse at hun igen havde "fået varmen". Det er et virkeligt godt produkt, som jeg meget gerne anbefaler.

Redder Karsten Jensen Falck Brønderslev. Thorax Thermal Blanket Man sparer meget tid. Jeg mener at det er meget effektivt end folietæpperne er, så jeg kan kun opfordre til at det er noget man indføre i ambulancerne, det vil hjælpe os meget.

Overlæge Morten Freundlict Aalborg Sygehus. Thorax Thermal Blanket Anæstesisektor Nordjylland. Undertegnede har i et enkelt tilfælde (drukneulykke) haft mulighed for at afprøve ovennævnte produkt, som fra både et funktionelt og ergonomisk synspunkt forekommer at være lovende.

Overlæge Bjarne Møller Sundhedscenter Nordjylland. Forsvarets Sundhedstjeneste. Thorax Thermal Blanket Jeg skønner helt klart at det tæppe vil have en god fremtid, både i det præhospitale miljø men også i det maritime miljø og måske også i Forsvarets Sanitetstjeneste.

Therm Aid 2023